Geburtstagsbasteln

Neulich war ich zum Kindergeburtstag bei Laura eingeladen und habe dort mit dem Geburtstagskind und ihren Gästen diese Tasche gebastelt. Leider hatte ich keinen Fotoapparat dabei. Deshalb kann ich Euch leider nicht die fünf tollen Taschen zeigen, die die fleißigen Mädchen gebastelt haben.

Nächster Sammelbestellungstermin: 20. September 2012

Forleden var jeg inviteret til børnefødselsdag hos Laura. Der lavede vi sammen med hendes gæster den her taske. Desværre havde jeg ikke min fotoapparat med. Derfor kan jeg ikke vise dig de fem fantastiske tasker pigerne har lavet.

Advertisements

Über Andrea Matzen
Hallo und herzlich willkommen auf meinem Blog. Ich bin unabhängige Stampin' Up! Demonstratorin und wohne im wunderschönen Flensburg.

2 Responses to Geburtstagsbasteln

 1. Lillian Krohn Bjerregård says:

  Hej Andrea…du laver rigtig fine ting…det er spændende at følge din blog… jeg kunne bare godt tænke mig at du også angav mål på dine eks. æsker… Hilsen Lillian

  • Hej Lilian,

   Jeg offentligør meget sjældent mål på mine kreationer, fordi der desværre er en del kollegaer her i Tyskland, der „stjæler“ tutorials og sælger dem til deres kunder og det vil jeg ikke. Men du er altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg skriver ikke altid et tutorial, men hvis jeg gør, så må du meget gerne få den. Den eneste betingelse er, at du ikke sælger den.

   Mange solskinshilsener, Andrea

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: